Monday, October 8, 2007

Banderas - regizorul


Am zis sa vaz El camino de los ingleses, tradus englezeste Summer Rain. Si dupa ce am vazut putin mi-am zis ca asta-i un film care nu se vede pe laptop nfw!
Banderas este un foarte bun regizor. Mi-au placut primele 20 de minute din film asa ca m-am oprit. Sa nu ne batem joc de ceva bun, zic.
dl. VM zice ca nu se face sa vezi un film bun pe computer, asa ca imi voi lua belet si ma duc la cinematograf. Este de vazut si te simtit cum se cuvine. Personal nu ma omor dupa piticutul de Banderas cu degetzelele lui scurte, insa la regie imi aplec usor capshorul blond..
Ochiul care vede filme pe banda rulanta a invatat sa simteasca frumosul. De luni de zile sunt certata pentru pirateria oribila pe care o practic si pentru modalitatea de a vedea filme, la birou, in pat cu laptopul in brate. Nu imi plac mai putin filmele insa am uitat sa simt corect..Am ajuns sa vad tot ce apare, parca sunt nebuna. Mi-e foame de film asa cum mi-e foame de muzica. Am uitat sa citesc insa. As da orice sa ma trezesc intr-o duminica dimineata si sa citesc, in pat - cu o cana de ceai langa si cu paine si unt si gem. Cand eram mica citeam inclusiv in cada..

Sa reviu la film cu ctrl c+ctrl v

"Malaga, late 70’s. Miguelito Dávila is 18 years old. He’s just left hospital minus a kidney but in possession of “The Divine Comedy”, a gift from a fellow patient that has inspired him to become a poet. Miguelito finds a muse in Luli and he falls in love with her. Over the course of the summer, Miguelito and his friends explore love, sex and friendship along the path to adulthood. But it’s a rough road and every summer has its rainy day."


Nu suna bine?!

3 comments:

Clover Shaped Screwdriver said...

Suna interesant, numai sa nu fie vreo copie palida dupa Y Tu Mama Tambien...

Mikidos said...

nu, nu. nu-i:)

L'emmerdeur said...

se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda. eu l-am vazut la cinema (sic). ia de aici... poate ne mai impartasim din placeri>>>>
www.jurnalul0unui0tip0frustrat0de0vreme.blogspot.com

sa auzim de bine!!