Monday, October 15, 2007

Bonobo

Am fost in sfarsit la un eveniment "ca la carte". Am vazut exact lumea de care mi-e drag, lumea pe care imi doream sa o vad. Fara afumati si pastilati si fara fetitze jerpelite. Fara pusti metrosexuali care nu stiu daca ar vrea o femeie sau un barbat in viata lor (nu ca asta ar fi ceva rau!).
Muzica excelenta. Oameni frumosi! Ca de obicei mie imi place de basist, ca asa sunt eu. Nu am prea multe de zis, m-am bucurat atat de tare si m-am simtit atat de bine..
Pentru anul asta Bonobo ramane cel mai "bine" eveniment:)



(calitate slaba)

3 comments:

Clover Shaped Screwdriver said...

as fi vrut sa merg si eu, dar cum toate evenimentele se tin doar in capitala e mai greu de ajuns.

Anonymous said...

cum draga eveniment "ca la carte"? tu esti sigura ca nu erai ca oamenii aceia pe car nu vroiai sa-i vezi???
Da mirousl de carnati care imputea peste tot nu te-a izit de la intrare??? da sunetul ala de rahat nu ti-a spart urechile???? eu am vorbit cu bateristul la sfarsit si era terminat din cauza asta....nu stiu despre ce eveniment zici tu "ca la carte"... dar hai sa speram ca la Chemical Brothers o sa fie mai bine!!!!!

Mikidos said...

wow! cineva nu s-a bucurat..pai cand am zis "ca la carte" am avut un termen de comparatie, nu zici?! eu am vazut NUMAI ce am vrut, adica lumea frumoasa, oameni dragi mie. si carnatii, sa lasam carnatul de o parte zic.sunetul nu mi-a spart nici o ureche. am stat bine, am auzit bine, m-am bucurat bine. ci despre Chemical - you wish:)) Polivalenta!!Nu iti spune nimic?!Numai cand imi aduc aminte de toate evenimentele la care am fost acolo si mi se face rau:)) Dar tu de ce esti anonim(a) draga?!