Friday, May 4, 2007

Vitea Maleev la scoala si acasa

Azi noapte in timp ce ma fofilam de la invatatura despre managementul calitatii, m-am intins pe burta in pat, coborand periculor spre margine, catre biblioteca veche de la ai mei din camera - unde vietuiesc in lipsa lor:)
Si sub niste carti vechi statea pitit Vitea Maleev. O carte scrisa de N. Nosov, un rus. Super carte pentru copii. O carte cu desenache foarte frumoase si cu o mica rugaminte la final: "Daca v-au placut aveturile lui Vitea Maleev precum si desenele ce le ilustrau va rugam sa ne scrieti la Editura tineretului (..si adresa..).Va multumim"
Ce frumos, nu?
Vitea Maleev nu era un copil oarecare, ci un vasnic pionier rus, mare inventator! Vitea Maleev umbla telelu ca mine cand eram vasnic pionier(a)..Vitea Maleev e cool. Aduc sa scanam din carte sa va bucurati si voi de desenache.

2 comments:

Anonymous said...

Viteea Maleev, imi amintesc cu drag de cartea asta, cred ca am citit-o de cel putin 20 de ori cand eram mic. Ai reusit sa scanezi ceva din ea? Eu unul nu o mai am din pacate....

Mikidos said...

nu inca:( problema este mult mai grava..mama mea a facut marea curatenie de vara..asa ca a trimis la bunica-mea toate cartile.
nimic nu se pierde.